ZYIM Academy

Zen You is Me Academy staat voor openheid, kracht, balans en samenwerking. Vanuit dit oogpunt willen wij het rimpeleffect zo groot mogelijk maken. Heb jij het beste met de mens voor? Gun jij jezelf een mooi leven met nieuwe inzichten? Sta jij open voor een nieuwe manier van werken? Heb jij goede mensenkennis op verschillende vlakken of wil jij dit leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hiernaast zijn wij ook opzoek naar mensen die voor een groep durven staan om onze visie en methode aan anderen te leren. Zen You is Me en onze opdrachtgevers breiden uit! Kom jij ons team versterken?! Doe de ZYIM Coach test!

In deze basis opleiding leer jij jezelf kennen. Wat gaat er bewust en onbewust door jou heen? Kernkwaliteiten worden versterkt en uitdagingen aan de kant gezet. Wat houd jou tegen om het beste uit jezelf te halen en wat kan jij doen om jouw talenten te versterken? Jij leert op jouw intuïtie varen naar balans, rust en zelfvertrouwen.

In de vervolgopleiding gaan wij nog een stuk dieper. Wat is jouw blauwdruk? Wat kan jij, wat mag jij, wat wil jij en wat doe jij? Wil jij deze kennis voor een bestaande praktijk gebruiken of wil jij een praktijk opzetten? Beide is mogelijk! Wij ondersteunen jou met jouw droom!

Wil jij meer informatie neem dan contact op via info@zenyouisme.nl

 

Schuiven naar boven