Diensten

Onze diensten

ONZE PROGRAMMA'S

We hebben verschillende programma’s waar jij jezelf, jouw team of organisatie in kan ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Als mens lopen we allemaal wel eens tegen bepaalde uitdagingen aan. In onze trainingen kun je op verschillende manieren jezelf (her)vinden. Hierdoor maak je een vernieuwd basisfundament voor jezelf.
Masterclasses

Masterclasses

Onze masterclasses hebben verschillende thema's. Hierdoor komen gelijkgestemden samen aan de desbetreffende thema werken. Dit zorgt ervoor dat je de tools krijgt die jij of jouw team nodig heeft.
Mastermen

Mastermen

Vanuit de innerlijke mannelijke kracht jezelf in harmonie brengen. Hoe kun je vanuit verschillende inzichten, IQ|EQ|FQ|SQ weer op een goede manier laten samenwerken?
Safe and Sound Protocol (SSP)

Safe and Sound Protocol (SSP)

Op basis van de 'polyvagaal theorie' van Dr. Porges is het SSP programma ontstaan. Hierin is de relatie tussen het autonome zenuwstelsel en sociaal emotionele processen erg belangrijk.
Online coaching

Online coaching

Door middel van online coaching vanuit thuis jezelf versterken en ontwikkelen. Soms is de afstand te ver of wil je juist vanuit de veiligheid van thuis de uitdagingen aangaan. Via Zoom, Skype of Facetime gaan we aan de slag om patronen te doorbreken.
Events

Events

Door het jaar heen geeft ZYIM op verschillende locaties een event of zijn wij aanwezig op een event. Als jij je via ons inschrijft dan krijg je altijd een leuke korting of goodybag! Hou ons in de gaten dan zorgen wij ervoor dat het een dag wordt om niet te vergeten.

Schuiven naar boven