KIDSS Summercamp 2021

Kinderen zijn de toekomst

Als ouder, leraar of trainer wil je kinderen graag goede eigenschappen meegeven, want ze hebben het hard nodig in deze maatschappij. ZYIM en EQfit willen dat ook. Het is onze missie. Een ideale combinatie van beweging, motivatie, personalisatie en coaching, zodat kinderen met veel zelfvertrouwen de toekomst ingaan en genieten van de weg richting hun doelen. Wist je dat wij ook onze eigen EQfit KIDSS Summer Camp hebben en ouder en kind weekenden organiseren? Van 2 augustus tot 6 augustus is het EQfit Summer Camp op een mooie locatie in Nederland. Kosten zijn inclusief eten, overnachtingen en trainingen €549,- . Geef jij jouw kind op voor 1 april. Dan zijn de kosten €499,- incl. btw. Is jouw kind er ook bij? Geef hem of haar dan hier op! https://www.survio.com/survey/d/eqfitsummercamp2021

In 5 dagen:

– Meer zelfvertrouwen
– Een sterke EQ basis
– Leren omgaan met emoties
– Bewust met elkaar leren omgaan
– Beter leren communiceren
– Rustiger voelen/zijn
– Zichzelf leren kennen
– Concentratie en focus vergroting
– Genieten op een mooie locatie
– Social mediatraining

Het EQfit Summercamp 2021 wordt georganiseerd op een geweldige locatie in Nederland. Sport, spel en veel lol en plezier!

Wij nemen graag 2 kinderen mee die het hard nodig hebben maar door omstandigheden niet mee kunnen. Weet jij 1 of 2 kids? Laat het ons weten!

Een week waarin kinderen niet alleen plezier beleven maar ook belangrijke dingen leren voor de toekomst! Het wordt tijd dat we meer aandacht gaan besteden aan een sterke EQ basis voor later.
Van 2 tot 6 augustus leren kinderen hoe ze in bepaalde situaties kunnen handelen, reageren en zichzelf kunnen versterken!

 

Summercamp

Schuiven naar boven