Opleiding Info

In onze opleidingen leer je bewust te worden wat er om jou heen gebeurd. Dit kan je, na behalen van jouw certificaat, ook in de praktijk brengen door andere mensen te helpen. Wij zoeken mensen die ons team willen versterken! Door onze opdrachtgevers komt er steeds meer vraag naar onze diensten. Hierdoor zoeken wij mensen, die vanuit een bijzondere en unieke invalshoek, andere mensen bewuster en krachtiger door het leven willen laten gaan. Geen lange praatsessies maar oefeningen die meteen zorgen voor een andere mindset, bewustwording van emotionele intelligentie en gedrag.

 

In deze basis opleiding leer jij jezelf kennen. Wat gaat er bewust en onbewust door jou heen? Kernkwaliteiten worden versterkt zodat jij een sterke basis krijgt. Wat houd jou tegen om het beste uit jezelf te halen en wat kan jij doen om jouw systeem te versterken? Hoe kan jij anderen hiermee helpen en hoe leer je het beste uit sessies te halen?

 

In de vervolgopleiding gaan wij nog een stuk dieper. Wat is jouw blauwdruk? Wat kan jij, wat mag jij, wat wil jij en wat doe jij? Wil jij deze kennis voor een bestaande praktijk gebruiken of wil jij een praktijk opzetten? Beide is mogelijk! Wij ondersteunen jou met jouw droom!

 

 

 

 

Schuiven naar boven