Masterclass Kinderen

‘Elk kind is een kunstenaar. De vraag is alleen: hoe blijft het een kunstenaar als het groot wordt?’  ~Pablo Picasso~

Kinderen zijn de toekomst

Als ouder, leraar of trainer wil je kinderen graag goede eigenschappen meegeven, want ze hebben het hard nodig in deze maatschappij. EQfit wil dat ook. Het is onze missie. Een ideale combinatie van beweging, motivatie, personalisatie en coaching, zodat kinderen met veel zelfvertrouwen de toekomst ingaan en genieten van de weg richting hun doelen.

Op maat gemaakt!

Een op maat gemaakt programma wat zich precies richt op hetgeen dat kinderen op vroege leeftijd nodig hebben. Een richtlijn voor kinderen waar ze zich aan vast kunnen houden. Een fundament waarop ze kunnen vertrouwen. Waardevolle teugels op het gebied van zelfvertrouwen, beïnvloeding, concentratie, reactievermogen, woedebeheersing, discipline, respect, communicatie en doelgerichtheid. Een sterke basis in hun jonge leven dat alles makkelijker maakt en meer kans geeft op een gelukkig leven.

Gemotiveerde trainers
Onze enthousiaste trainers leren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. De trainers zijn intern door EQfit opgeleid en delen de passie om kinderen te helpen. Ze houden de individuele prestaties en verbeteringen van hun pupillen heel goed bij.  Op deze manier beleeft uw kind niet alleen plezier tijdens de training, maar wordt ook de vooruitgang goed in de gaten gehouden en met de ouders gedeeld.

EQFIT KIDSS (KRACHTIGER IN DE SCHOOL&SPORT STAAN)

Speciaal voor kinderen van groep 8 basisonderwijs heeft EQfit een 10-weeks programma ontwikkeld. Alle hulpmiddelen die de stap naar het voortgezet onderwijs een stuk makkelijker maken. Daarnaast wordt het programma ingezet bij sportverenigingen waar kinderen meer zelfvertrouwen in sport creeren. De resultaten zijn enorm!

Uit ervaring weten we dat kinderen na het programma betere cijfers halen, thuis en in de klas rustiger zijn, zekerder zijn van zichzelf, emoties een plek kunnen geven, beter worden in sport, betere concentratie hebben, niet snel meer reageren en nog veel meer mooie eigenschappen hebben geleerd. Al met al een compleet programma voor ieder kind waardoor ze een leuke schooltijd kunnen beleven en kunnen genieten van het kind zijn!

 

Wat er in de 10- weekse trainingen o.a. gegeven wordt:

  • Zelfvertrouwen
  • Innerlijke kracht
  • Beïnvloedbaarheid
  • Communicatie
  • Eigenwaarde
  • Gevoelens en emoties
  • Rust

 

Wij hebben ook trainingen die alleen aan meiden gegeven wordt. Klik hier voor meer informatie.

EQfit KIDSS wordt door het hele land gegeven. Volgend jaar starten wij ook met EQfit zomerkampen! 

Schuiven naar boven