Team

Marie-liz de Jongh

Coach, trainer en opleider op verschillende vakgebieden. Vanuit kracht en passie helpt ik andere mensen weer in zichzelf te geloven en hieruit te handelen.  Waar ligt de persoonlijke potentie en hoe kan die versterkt worden? De trainingen zorgt ervoor dat blokkades bewust worden gemaakt en jij weer kan leren genieten van het leven. Hierdoor kun je ruimte maken voor nieuwe ervaringen en positieve emoties zodat jij innerlijk kan genieten van momenten en je eigen persoon.

Vanaf 2005 heeft Marie-Liz opleidingen gevolgd in verschillende alternatieve geneeswijzen en coaching. Deze kennis is samengebracht om op een bijzondere wijze mensen te helpen herinneren wat de eigen innerlijke kracht inhoudt en hoe deze geactiveerd kan worden.

Wij mogen zelf ons leven invullen. En geven het leven betekenis en niet de mensen en situaties om ons heen. Think out of the box. But wait, there is no box in the first place! Zelfliefde en geloof in jouw eigen kracht is de sleutel tot jouw innerlijk geluk. Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn. Waarom zou je daar mee wachten? Vaak ligt het zo voor het oprapen. Na een masterclass of training van ZYIM zal je dit ook meteen merken.

marie-liz@zenyouisme.nl

 

Janine

Gelukkig zijn, wie wil dat niet! Soms kun je heel even tippen aan een gevoel van geluk, om het daarna weer kwijt te zijn. Vaak hangt dit geluk samen met een gebeurtenis of persoon.  

Dit ken ik, ik kom vanuit diepe dalen en hoge pieken. Daar de balans in vinden is soms lastig en vergt veel werken aan jezelf door je bewust te zijn van je eigen mogelijkheden en krachten.  

Ik ben begeleider van mensen met een psychiatrische beperking en ga samen met de mensen op zoek naar hun krachten om op die manier aan hun eigen herstel (balans vinden in wat ze is overkomen) en geluk te werken. Ik heb hiervoor de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) gevolgd. Dit houdt in dat ik goede gesprek technieken beheers, psychopathologie en psychologie heb gehad en kennis heb van meerder methodieken om mensen en groepen te kunnen begeleiden.  

 Daarnaast heb ik de opleiding tot sensitherapeut gedaan. Sensitherapie is een therapie die erop gericht is om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Er wordt niet alleen gekeken naar lichamelijke klachten. Door het uitmeten via een protocol wordt de oorzaak van klachten uitgemeten. Dit kunnen allergieën zijn, tekorten aan vitamines, blokkades in het denken, onverwerkte trauma’s of overgevoeligheid naar de omgeving. Vaak ligt er een achterliggende reden voor de ongemakken die gevoeld worden. Deze therapie is met name heel goed voor mensen die hooggevoelig (HSP) zijn.  

 Door veel cursussen te hebben gevolgd om mijn bewustzijn te vergroten heb ik veel kennis om over te brengen. Waar mijn kracht vooral ligt, is om verbinding met de ander te leggen. Ik ben een idealist en dat draag ik uit. Ik streef idealen na, zoals mijn geloof dat de mens in wezen goed is en als je het goede in de mensen aanspreekt je dit ook terug ontvangt. Dit wil niet zeggen dat ik dit altijd bereik, maar het streven naar deze ideologie zorgt er wel voor dat ik een richtlijn heb om naar te leven. Het mooiste is dat ik, door dit ideaal na te streven, geloof in jouw kracht! Dit houdt in dat je in staat ben om je leven vorm te geven door je bewust te zijn van je gedachten en wat je zegt. Geloof in jezelf en geef hierbij anderen ook de kans om in zichzelf te geloven.  

janine@zenyouisme.nl

 

Djezzebelle

Yogi in eigen style, durft haar hart te volgen. Alles wat ze doet, doet ze vol passie en volledige overgaven. Van af jongs af aan nog voor dat ze er zelf bewust van was had ze een enorme drive om vrouwen in hun eigen kracht te zetten. En hun het touwtje teruggegeven zodat ze hun eigen licht weer kunnen laten branden. Ze daagt zichzelf constant uit om next level te gaan en ziet nauwelijks risico’s, wat haar succes brengt maar ook af en toe laat vallen. ‘Dat is het mooie van de weg’ zegt zij dan. Ze is ruimdenkend, optimistisch en geniet van een mooie bloem die ze tegenkomt. Deze fitte yogi is ook te vinden op de sportschool waar zij Yoga, BBB en bootcamp geeft. Ze gelooft erin dat ze samen met Marie-Liz  dingen in beweging kan zetten omdat ze een team zijn die op veel verschillende vlakken dicht bij elkaar komen  en ook weer een tegen pool zijn. Dat maakt dat ze een magisch uitwerking hebben op de mensen die ze coachen/trainen.

djezzebelle@zenyouisme.nl

 

Visie Zen You Is Me:

Vanuit liefde, kracht, meester- en ondernemerschap Zen You is Me als organisatie, foundation en Academy op de kaart zetten. Hier kunnen vrouwen zichzelf ontwikkelen op verschillende manieren waardoor Mind, Body & Soul weer als één gaat werken. Samenwerkingen met andere organisaties waardoor expertises gedeeld worden en er meerdere trefpunten komen waar vrouwen terecht kunnen voor passende en snelle hulp. Op deze manier wordt de organisatie groot en kunnen de handen ineengeslagen worden. Mensen met dezelfde visie kunnen vanuit hun eigen blauwdruk en kwaliteiten onderdeel uitmaken van Zen You is Me. Zen You is me is een organisatie die staat voor samenwerking. Vanuit het hart een prachtig centrum opbouwen die voor een prachtige verandering in de samenleving gaat zorgen.  “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Wil jij meer informatie of een ZYIM trefpunt voor vrouwen zijn? Neem dan snel contact op via info@zenyouisme.nl 

 

 

Zen You Is Me is een organisatie die ontstaan is vanuit een passie om te ondernemen en tegelijkertijd de mens te helpen.

KvK nummer: 37150263 BtWnummer: NL067824134B01

Samenwerking met EQfit.

Schuiven naar boven