Team

MAS_3454

Marie-liz de Jongh

Coach, trainer en opleider op verschillende vakgebieden. Vanuit kracht en passie helpt ik andere mensen weer in zichzelf te geloven en hieruit te handelen.  Waar ligt de persoonlijke potentie en hoe kan die versterkt worden? De trainingen zorgt ervoor dat blokkades bewust worden gemaakt en jij weer kan leren genieten van het leven. Hierdoor kun je ruimte maken voor nieuwe ervaringen en positieve emoties zodat jij innerlijk kan genieten van momenten en je eigen persoon.

Vanaf 2005 heeft Marie-Liz opleidingen gevolgd in verschillende alternatieve geneeswijzen en coaching. Deze kennis is samengebracht om op een bijzondere wijze mensen te helpen herinneren wat de eigen innerlijke kracht inhoudt en hoe deze geactiveerd kan worden.

Wij mogen zelf ons leven invullen. En geven het leven betekenis en niet de mensen en situaties om ons heen. Think out of the box. But wait, there is no box in the first place! Zelfliefde en geloof in jouw eigen kracht is de sleutel tot jouw innerlijk geluk. Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn. Waarom zou je daar mee wachten? Vaak ligt het zo voor het oprapen. Na een masterclass of training van ZYIM zal je dit ook meteen merken.

marie-liz@zenyouisme.nl

 

 

Djezzebelle

Yogi in eigen style, durft haar hart te volgen. Alles wat ze doet, doet ze vol passie en volledige overgaven. Van af jongs af aan nog voor dat ze er zelf bewust van was had ze een enorme drive om vrouwen in hun eigen kracht te zetten. En hun het touwtje teruggegeven zodat ze hun eigen licht weer kunnen laten branden. Ze daagt zichzelf constant uit om next level te gaan en ziet nauwelijks risico’s, wat haar succes brengt maar ook af en toe laat vallen. ‘Dat is het mooie van de weg’ zegt zij dan. Ze is ruimdenkend, optimistisch en geniet van een mooie bloem die ze tegenkomt. Deze fitte yogi is ook te vinden op de sportschool waar zij Yoga, BBB en bootcamp geeft. Ze gelooft erin dat ze samen met Marie-Liz  dingen in beweging kan zetten omdat ze een team zijn die op veel verschillende vlakken dicht bij elkaar komen  en ook weer een tegen pool zijn. Dat maakt dat ze een magisch uitwerking hebben op de mensen die ze coachen/trainen.

djezzebelle@zenyouisme.nl

 

Visie Zen You Is Me:

Vanuit liefde, kracht, meester- en ondernemerschap Zen You is Me als organisatie, foundation en Academy op de kaart zetten. Hier kunnen vrouwen zichzelf ontwikkelen op verschillende manieren waardoor Mind, Body & Soul weer als één gaat werken. Samenwerkingen met andere organisaties waardoor expertises gedeeld worden en er meerdere trefpunten komen waar vrouwen terecht kunnen voor passende en snelle hulp. Op deze manier wordt de organisatie groot en kunnen de handen ineengeslagen worden. Mensen met dezelfde visie kunnen vanuit hun eigen blauwdruk en kwaliteiten onderdeel uitmaken van Zen You is Me. Zen You is me is een organisatie die staat voor samenwerking. Vanuit het hart een prachtig centrum opbouwen die voor een prachtige verandering in de samenleving gaat zorgen.  “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Wil jij meer informatie of een ZYIM trefpunt voor vrouwen zijn? Neem dan snel contact op via info@zenyouisme.nl 

 

 

Zen You Is Me is een organisatie die ontstaan is vanuit een passie om te ondernemen en tegelijkertijd de mens te helpen.

KvK nummer: 37150263 BtWnummer: NL067824134B01

Samenwerking met EQfit.