ZYIM Methodes

De methodes die ZYIM gebruikt zijn gebaseerd op gedachten, lichaam en gedragsverandering. Dat wil zeggen dat we in elke training, masterclasses en opleidingen gebruik maken van deze 3 onderdelen.

Er wordt op elk gebied gewerkt met unieke methodes om de optimale kwaliteit van het leven te bereiken. Alleen praten duurt lang. Helaas zien we dat vaak in de reguliere geneeswijzen. Met behulp van o.a. beweging en bewust voelen zorgen we ervoor dat er snel resultaat kenbaar en voelbaar wordt waardoor er meteen gewenst gedragsverandering plaatsvind. Men wordt bewust gemaakt van onbewust gedrag die snel opgeheven worden met behulp van beweging en coaching.

Ben jij klaar voor een nieuw begin? Zorg voor een goede basis waaruit jij kan leven. Voed de wortels van jouw unieke bestaan door deze op een goede manier te “her”programmeren.

Wie ben jij echt en waar wil jij naar toe? Ben jij op het punt waar je wilt staan of heb jij het gevoel dat jij tot meer in staat bent? 90% Van ons ‘negatieve’ gewoontes zitten opgeslagen in ons onbewuste systeem die ons automatisch handelen regelt. In dit gedeelte van ons denken zitten onze blokkades die ervoor zorgdragen dat we gedrag hebben die we willen veranderen. Alleen weten we vaak niet hoe. Als je bedenkt dat maar 11% van de bevolking daadwerkelijk gebruik maakt intrinsieke motivatie, is het niet zo gek dat we wel gedeeltelijk bewust worden, maar het niet kunnen implementeren in het leven zelf. Daarom zijn zelfhulp boeken, gesprekken en gewone coaching mooi, alleen vaak niet genoeg om gewenst gedrag daadwerkelijk te veranderen en deze in praktijk te brengen.

 

ZYIM zorgt ervoor dat doormiddel van onze trainingen, masterclasses en andere vormen van coaching daadwerkelijk verandering plaatsvind in het brein en lichaam. Je kan het één namelijk niet veranderen zonder het ander. Het totale plaatje van wie je bent is belangrijk om definitief verandering te brengen in beperkende overtuigingen en gedrag die jou in de weg zit. Als een oud Afrikaans gezegde zegt: “When there is no enemy within, the enemy outside cannot hurt you” . Wij zijn vaak zelf onze grootste vijand, zorg ervoor dat jij voor jezelf de beste vriend(in) wordt. Immers moet je met jezelf het langste leven.

Meer informatie of een intake plannen?Bel 06-11917298 of mail naar info@zenyouisme.nl

Schuiven naar boven